Book launch DGW

Op zaterdag 8/10 werd diorama de wereld in getrapt tijdens een passend boekenfeestje in De Groene Waterman. Presentator Dries Cromheecke leidde de avond in goede banen. De inleiding tot de bundel kwam van dichter-recensent Peter Theunynck. Daarna was het de beurt aan dichter en essayist Annemarie Estor, gevolgd door Kenneth Swaenen. De muziek werd verzorgd door Jasper Iturrospe. Uitgever Leo Peeraer van Uitgeverij P overhandigde het eerste exemplaar en las tot slot ook zelf voor.

De bundel diorama is te koop in de betere boekhandel of te bestellen bij Uitgeverij P.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s